Počasí venku sice příliš přívětivě nevypadá, ale tento týden vás to nerozhodí. Hvězdy slibují příval nové energie, štěstí v lásce i pozitivní vítr do peněženky. Listopad se přehoupl do druhé půle a doba adventu se kvapně blíží. Věnujte volný čas nejen úklidu, ale i rozjímání a snění.

Beran

Planeta Venuše je tento týden v příznivém postavení k vašemu znamení. To vám přináší možnosti, jak se na ni napojit. Zasáhnout může do mnoha oblastí života a vám dodá pocit volnosti. Užívejte si chvilky s vašimi blízkými a vyzdobte si byt či dům. Čeká vás týden plný lásky a pohody.

Býk

Milí Býci, čeká vás velmi úspěšný týden. Na své straně máte planetu Merkur, od úterý Mars a od čtvrtka Slunce. Díky jejich vlivu se dokážete velmi dobře prosadit, ostatní přesvědčit a okouzlit. I v zaměstnání vás čekají úspěchy. Ti, kdo jsou single, mohou potkat osobu, na kterou již dlouho čekají.

Blíženci

Bez větší námahy dostanete to, co chcete! Nyní se projeví vaše nejlepší vlastnosti
a schopnosti, navíc jste plni optimismu a radosti ze života, což bude pro vaše okolí velmi příjemné. Zvýšená však bude i vaše touha po větším výkonu. Je však dobré počítat s tím, že se zesílí i některé vaše negativní vlastnosti, zejména pak sklony k fabulaci.

Rak

Využijte energii, kterou vám darují planety Merkur a Mars. Hodit se může například na předvánoční úklid či nákup dárků. Vaše finanční situace se konečně vylepší a vám se bude dýchat lehčeji. Tento týden se budete cítit tak fit, že byste dokázali skály lámat.

Lev

Od pátku budete mít Slunce a především Venuši na své straně. Ona planeta lásky vám dá křídla a vy se budete vznášet na obláčku štěstí. Ale nejen v lásce se bude dařit. I ve finanční oblasti a v zaměstnání se blýská na lepší časy. Je možné, že se vám podaří uskutečnit to, co vám již delší dobu leží na srdci.

Panna

Díky vlivu planety Mars vás čeká velký úspěch! Pusťte se do realizace nových projektů
a plánů, konstelace planet je na vaší straně. I planeta Merkur vás bude strkat vpřed, což
se odrazí na zlepšení finanční situace. Nastává pravý čas udělat si pořádek ve výdajích
a roztřídit, které jsou doopravdy důležité.

Váhy

Sršíte pozitivní energií a ta vás táhne vpřed! Z nadcházející zimy si těžkou hlavu neděláte
a uvnitř se cítíte krásně lehcí. Vesmír tento týden posílí vaše ambice a vy se do realizace nových projektů pustíte plni optimismu. Planeta štěstí Jupiter vnese do vašeho milostného života nový náboj.

Štír

Milí Štíři, nyní budete schopni rozpoznat co je doopravdy důležité a co ne. Soustřeďte se více na sebe, na to, co je pro vás dobré, na vaše konání… leccos můžete vylepšit a obrátit ve váš prospěch. Nebude to sice jednoduché, ale vyplatí se to. Důležité věci dokážete konečně dotáhnout do konce. Bojujte za své cíle!

Střelec

Láska vám ukáže svou nejkrásnější stránku. Slunce vám doslova prozáří duši, projasní vám život a vy se budete cítit šťastní. Také poznáte nové zajímavé lidi, kteří budou pro váš budoucí život hodně znamenat. Ke konci týdne vás čekají nádherné zážitky s blízkou osobou.

Kozoroh

Dejte na svůj vnitřní instinkt, ten dobře ví, po čem prahne vaše duše. Intuitivně budete dělat to, co je pro vás dobré. A když se něco hned napoprvé nepodaří, nevzdávejte se! Vyjde to příště… Také potkáte někoho, koho zcela okouzlíte a pro něhož budete do budoucna velmi důležití. Cítíte touhu prosadit se a to se vám bude dařit, snadno naleznete správnou cestu.

Vodnář

Láska vám buší na dveře! Od pátku je Slunce ve znamení Střelce na vaší straně. Dodá vám energii a vy s lehkostí zvládnete vše, co si stanovíte. I v lásce vás čeká štěstí. Tento týden můžete vyřešit spoustu toho, co vás dlouho pálí; půjde to bude snadno a s lehkostí.

Ryby

Nikdo vás nezastaví, jste jako uragán! Od pátku však přijde změna a vše půjde o něco hůře. Nastává čas na odpočinek! Obraťte se více do sebe, odpočívejte a dělejte to, co udělá vaší duši dobře. Starejte se o ni, rozmlouvejte s ní a věnujte jí lásku. Uvidíte, jak vás to pozitivně nabije.

Foto: Pixabay_silviarita