Přelom října a listopadu je ve znamení magie. V pondělí si užíváme svátečního dne, kdy si připomínáme den vzniku našeho státu. Od poloviny týdne dochází ke změně a my se obracíme do minulosti. Poslední říjnový den se v USA slaví svátek Halloween; u nás v Čechách, patří první den měsíce listopadu křesťanskému Svátku všech svatých. Druhého listopadu si připomínáme Památku zesnulých,
o víkendu jezdíme uklízet hroby a vzpomínáme na ty, co již nejsou mezi námi. Využijte sílu tohoto týdne, obracejte se k předkům a ukliďte si ve svém životě.

Beran
Milí býci, tento týden od hvězd velkou podporu nečekejte. Od čtvrtka se může leccos zadrhnout. Nezoufejte a neúspěchy si neberte příliš osobně. S trochou trpělivosti a s pochopením nakonec všechny překážky překonáte. Se sílou Venuše v zádech, lze od soboty očekávat milá překvapení, zejména v lásce.

Býk
Čeká na vás krásný týden! Budete cítit zvláštní příval energie, jako kdyby za vámi stáli všichni vaši předci a dodávali vám sílu a pomáhali vám v úsilí stát se šťastným a úspěšným člověkem. V pondělí dojde ke spojení mužské a ženské energie a vás může tento moment inspirovat k novému začátku.

Blíženci
Nový týden slibuje příjemné a světlem zalité dny. Úspěch v práci nebo neočekávaný peněžní výdělek sice nehrozí, za to vás čeká hodně šťastných a nezapomenutelných chvilek. Nastává skvělá doba pro oživení partnerského vztahu. A ti, co jsou single? Na ně čekají malá dobrodružství!

Rak
Navazování nových kontaktů půjde první listopadový týden jako po másle. Čeká vás spousta zábavy, ale nezapomínejte na stará přátelství, o která je třeba pečovat. Lze také popřemýšlet o tom, kdo je pravý přítel a koho chcete ve svém životě doopravdy mít. Vzpomínání vám nyní udělá dobře a leccos lze při něm zahojit.

Lev
S planetou Venuše přichází chuť do života! První polovina týdne nebude nijak lehká. Ve vztahu může dojít k nespokojenosti. Nenechte si předepisovat co máte dělat a snažte
se brát argumenty protistrany s rozvahou. Konec týdne slibuje oteplení ve vztazích a nový náboj.

Panna
Přestaňte už se konečně zlobit a nedělejte si starosti! Uvědomujete si svou cenu a díky vlivu planet si za ní budete stát. Možná, že zjistíte, co je v životě doopravdy důležité a od čeho se raději oprostit. Vyplatí se vám to! Do poloviny týdne se bude dařit v těžkých situacích i argumentacích; ve druhé polovině už to tak snadné nebude.

Váhy
Dobrou náladou se vám podaří nakazit okolí. Pokud delší dobu toužíte po partnerovi, je možné, že ho ke konci týdne konečně naleznete. Navazování nových kontaktů vám půjde velmi snadno. Mohou se ale objevit i lidé, kteří to s vámi nebudou myslet úplně dobře
a budou z vás chtít profitovat. Je jen na vás, jak se zachováte.

Štír
Tento týden věnujte nápravě chyb, které jste v minulosti nasekali. Přemýšlejte
o budoucnosti a investujte do plánování. Nadchází magické období, kdy se lze obracet
ke svým předkům, čerpat z jejich moudrosti a možná nalézt řešení na některé problémy. Věřte svým vnitřním instinktům.

Střelec
Ve vzduchu je cítit láska! Cítíte se fit a ve formě, jen to prosím nepřežeňte. Využijte vlivu planety Venuše, která přeje lásce a vrhněte se do milostných dobrodružství či zapracujte na svém stávajícím vztahu. O víkendu rozhodně nezůstávejte doma – hlavně pokud jste bez partnera!

Kozoroh

Následujících sedm dní věnujte hlavně sami sobě. Dopřejte si ten luxus a načerpejte energii! V zaměstnání se vám bude dařit jasně vystihnout to, co chcete říct a brilantně argumentovat. Využijte toho i ve vztahu. Říct věci jasně a stručně, bývá velmi osvobozující.

Vodnář
Tento týden prosím žádná unáhlená rozhodnutí! I když se budete cítit pod tlakem, zkuste nereagovat impulzivně, ale raději více v klidu. A nebojte se, ke konci týdne přijde změna
a vše bude zase v poklidu. Nebude to sice snadné, ale zkuste ubrat plyn a myslet na to,
že méně je někdy více…

Ryby

Čeká na vás týden plný magie, nevšedních zážitků a v lásce i nejedno překvapení. Díky vlivu planety Merkur můžete být k sobě od čtvrtka velmi kritická. Ve vašem okolí uvidíte chyby tam, kde vůbec nejsou. Může dojít i ke konfliktu s blízkými. Zkuste prosím nedělat
z komára velblouda a nechte věci jednoduše plynout.

Foto: Pixabay_Susan Cipriano