Nenakupujte letos vánoční dárky a vyhrajte je se serverem zenydivky.cz, který si pro vás připravil velkou vánoční soutěž o hodnotné ceny. Získat můžete luxusní kosmetiku, knížky nebo parfém. Stačí si jenom vybrat a zapojit se!

Dopřejte letos o Vánocích krásnou a zdravou pleť sobě i svému partnerovi a soutěžte o balíček z limitované edice ON + ONA lékařské kosmetiky NeoStrata v hodnotě 1690 Kč! Soutěžte zde.

Milovníky dobrého čtení jistě potěší naše předvánoční soutěž o tři tituly z nakladatelství Grada. Výherní balíček obsahuje knihy pro ženy i muže a na své si přijdou mladší i starší generace. Soutěžte zde.

I další předvánoční soutěž zenydivky.cz má co nabídnou. Vůně Attraction Sensation od značky AVON má v sobě květinové, orientální i ovocné tóny a je jako stvořena ke svádění. Soutěžte zde. 

Foodblogerka, výtvarnice a fotografka Eva Francová, si získala fanoušky nejen originálním přístupem k vaření a ověřenými recepty, ale i klidem a optimismem, se kterými předává své zkušenosti a nápady čtenářům na svém blogu Kuchařka ze Svatojánu. Soutěžte o box tří originálních Kuchařek ze Svatojánu. Soutěžte zde. 

Kosmetika Biofficina Toscana je zcela přírodní a je vyráběna z extraktů toskánských rostlin. Ty jsou vytvářeny v místní laboratoři, specializované na výrobu certifikované eko-organické kosmetiky, neobsahují PEG, parabeny, ropu, parafíny, SLS, SLES, silikony nebo umělá barviva. Vyhrajte dvě dárková balení této luxusní bio kosmetiky. Soutěžte zde. 

foto: depositphotos.com

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.