V neděli slaví svátek Apolena a pranostika míní: „Svatá Apolena v mlhu je často zahalena.“ Jistou dávku magie a tajemství přinese i únorový úplněk, který připadá též na neděli. Přezdívá se mu sněžný. Označovali ho tak indiánské kmeny, které v tuto dobu stopovali zvěr ve sněhu, lovili a úlovky poté dále zpracovávali. Plná Luna bude tentokrát ve znamení Lva a v lidech probudí nejen kreativitu, ale také lehký neklid. Pokud se rozhodnete vyrazit na „lov“, vyhněte se víkendu, ten nebude pro romantická dobrodružství nejvhodnější.

Beran

Milí Berani, buďte odvážní a silní! Díky energii, kterou nyní čerpáte, pro vás neexistuje žádná překážka, kterou byste nedokázali překonat. Ostatní vám naslouchají, dbají vašich rad a problémy se vám daří řešit jako mávnutím kouzelného proutku. Cítíte radost ze života a je na místě si to patřičně užívat!

Býk

Planety vám tento týden přejí a vy následujícími sedmi dny proplujete bez velkých potíží. Pokud se přeci jen nějaký problém objeví, dokážete ho snadno vyřešit. V partnerském životě je na programu romantika a krásné chvilky, to vše pod taktovkou planety Venuše, která vaše znamení tento týden ovlivňuje. Pokud partnera nemáte, neuzavírejte se do sebe, ale snažte se být více vstřícní a otevření. Jinak byste mohli propásnout zásadní setkání.

Blíženci

Sněžný úplněk podporuje kreativitu a pro vaše znamení to nyní platí dvojnásob. O čem sníte? Co byste rádi uskutečnili? Sepište si na papír to, po čem toužíte. Začněte zapisovat své zážitky do deníku, budete překvapeni, jaká pozitiva vám to může přinést. A nebojte se, pokud se tento týden něco zvrtne, vždy budete mít po ruce dobrý nápad jak to napravit.

Rak

V práci na vás tento týden nikdo nemá! Vaše nápady a projekty nemají konkurenci a vy je dokážete prosazovat i uskutečnit velmi snadno. Dařit se bude i v partnerském životě. S partnerem najdete shodu v zásadních věcech a více se sblížíte. Užívejte si společné chvilky a energii, díky které se na svět díváte pozitivně.

Lev

Úplněk je tentokrát ve znamení Lva, z čehož budete velmi profitovat. Tento týden na vás čeká štěstí, úspěch i láska a vy se budete cítit báječně. Rozpřáhněte ruce a čerpejte energii, která se k vám tento týden valí jako velká vlna. Můžete ji využít i pro podporu vašich blízkých. Osoby bez partnera mají obrovskou šanci se zamilovat.

Panna

Milé Panny, jste neodolatelné! Daří se vám pečlivě naslouchat ostatním a zároveň  prosazovat své názory v diskuzích. S partnerem vás čeká krásný týden, kdy si budete užívat vzájemnou blízkost a lásku. Občas se vám ale může zdát, že se některé věci nedaří prosadit tak jak byste potřebovali. Nebojte se, jde jen o jakousi brzdu, kterou občas potřebujeme, abychom se mohli později a o něco moudřejší, rozjet naplno vpřed.

Váhy

Vesmír vás tento týden podporuje a vy budete mít pocit, že nad vámi někdo drží ochrannou ruku. Dařit se bude na všech frontách a zejména v lásce může dojít k zásadnímu průlomu. Kdo hledá partnera, má velké šance nalézt svou vysněnou polovičku. Vesmír dal totiž tento týden lásce zelenou!

Štír

Najít správný směr, to si v životě přeje asi většina z nás. Spojení Merkuru a Uranu má na vaše znamení pozitivní vliv. Mohou vám odkrýt novou cestu, kterou byste se měli vydat. A vy ji budete jasně vidět. Jen na vás záleží, zda se po ní vydáte či ne. Věnujte se více sami sobě a trochu se rozmazlujte. Popřemýšlejte o životě, zajděte si do sauny a nyní řešte jen ty nejdůležitější věci.

Střelec

I vašemu znamení dává směr planeta Venuše a úplněk ve Lvu pozitivní účinek ještě znásobí. Energie máte na rozdávání a hýříte optimismem. To lidi ve vašem okolí přitahuje, protože někteří se mohou utápět v zimním blues. Podpořte své blízké, ale také řekněte co vám leží na srdci. Tento týden pro vás může být velmi šťastný.

Kozoroh

Často se podceňujete a prodáváte pod cenou. Najděte odvahu a ukažte, v čem tkví váš talent. Úspěch posílí vaše sebevědomí, a to vám udělá dobře. Tento týden můžete dostat druhou šanci – zejména v pracovní oblasti a financích. Nyní snadno rozeznáte, kdo to s vámi myslí dobře a kdo hraje nekalou hru.

Vodnář

Se Sluncem ve vašem znamení a Marsem ve znamení Střelce máte před sebou šťastný týden. Jste ve formě a máte elán pro nové projekty. Neváhejte příliš dlouho a pustťe se do jejich realizace. Změny mohou váš život obrátit pozitivnějším směrem. Nedělní úplněk přinese i do vaše života spoustu lásky.

Ryby

Planety vnesou tento týden do vašeho života pohodu a klid. Nic vás nevyvede z míry. V milostné oblasti konečně dokážete zprovodit ze světa problém, který vás dlouho tížil. Společně s partnerem dojdete k usmíření. Ne vše ale bude růžové – planeta Mars tentokrát ovlivní vaše schopnosti a vám se nebude pracovně příliš dařit, i když se budete velmi snažit. Nezoufejte a nevzdávejte se! Vše se brzy uklidní.

Foto: depositphotos.com