Měsíc leden pomalu končí a o víkendu přebere vládu únor. V neděli slaví svátek Hromnice, které připomínají brzký příchod jara a dle pranostik prodlužují den. Podle astrologie nás čeká vcelku příjemný týden, jen je třeba dát pozor na zdraví a finance. Beran

Na své straně máte tento týden Slunce, Merkur a Mars, a ti se postrají o vaši dobrou náladu. Během týdne se sice objeví dvě kritické konstalace, ale vás to z příjemného naladění nevytrhne. Přesto je dobré být ve střehu. Díky humoru se vám podaří těžkosti zdárně překonat.

Býk

Poslední lednový týden pro vás bude ve znamení kreativity a skvělých nápadů. Svou energii koncentrujete na to, co by šlo zlepšit či inovovat, ale pozor! Planetární konstelace vám při prosazování ideí nebudou příliš nakloněny. Počkejte proto s jejich prezentací raději do příštího týdne!

Blíženci

Vše máte pod kontrolou, ale v lásce to tentokrát neplatí. Týdnem proplujete bez větších potíží. Jste cílevědomí, plni nápadů a máte tah na branku. Jen v milostné oblasti hrozí drobná nedorozumění a přihodit se může i nějaký ten trapas. Dejte pozor na vlastní lehkomyslnost!

Rak

Buďte ve střehu! Čeká vás nelehký a neklidný týden. Pozor byste měli dávat zejména na nepromyšlené nákupy, kterých byste mohli později litovat. Hlídejte si své peníze a snažte se nebýt příliš v tenzi. Atmosféra sice podněcuje hádky, ale pokuste se zůstat nad věcí a v klidu.

Lev

Planety máte nyní na své straně, a díky Slunci budete tento týden zářit i vy. Jste neodolatelní, šíříte kolem sebe dobrou náladu a ostatní jsou rádi ve vaší společnosti. Nebojte se nových výzev a užívejte si je! I složité situace se vyřeší ve váš prospěch, díky vlivu planety Mars.

Panna

Čekají vás pozitiva v lásce i financích, a to je skvělé! Lidé bez partnera by měli mít oči otevřené, protože mají velkou příležitost se seznámit. Zastavit vás tento týden může jen únava a počínající nemoc. Dbejte proto na zdravou stravu a dopujte své tělo vitamíny!

Váhy

Lednové počasí vašemu tělu příliš neprospívá. Necítíte se fit a je třeba dopřát si odpočinek! Co není životně důležité, odsuňte na jindy a věnujte se péči o své tělo. Pozor byste měli dát i na finance, které by se mohly díky neuváženým nákupům či investicím snadno rozkutálet.

Štír

Venuše pozitivně ovlivňuje vaše znamení a vy budete zářit! Kde se objevíte, tam zavládne dobrá nálada. Během týdne ale může občas něco zaskřípat a vy budete muset bojovat proti nepříznivým okolnostem. Počítejte s tím, že prosazování vašich plánů nepůjde tak snadno, jak jste původně mysleli.

Střelec

Na tento týden se můžete těšit, protože hvězdy slibují velmi příjemné období. Užívejte si svých blízkých i přátel. Udělá vám to velmi dobře a načerpáte energii. Vyhněte se však důležitým rozhodnutím, pro která nyní není dobrá konstalace. Pozor si dejte i na zbytečné utrácení a riskantní jednání!

Kozoroh

Jupiter vám dodá optimismus a velké šance budou mít ti, kdo hledají partnera či chtějí vztah posunout dále. Tento týden se nevyhýbejte návštěvám divadel, kin, výstav či pozvání na večírky. Je možné, že právě tam naleznete toho, kdo se k vám bude perfektně hodit. I pro vaše znamení platí rada: buďte opatrní na peníze!

Vodnář

Milí Vodnáři, čeká vás příjemný týden! Máte spoustu energie, a díky tomu ukážete, co ve vás dříme. Každého si dokážete omotat kolem prstu a máte tah na branku! Na nudu si rozhodně nemůžete stěžovat, ale dejte pozor na to, abyste své aktivity nepřehnali. Stanovte si priority!

Ryby

Svátek svatého Valentýna se kvapně blíží, ale vy se na týden plný lásky můžete těšit již nyní. Čekají vás setkání se zajímavými lidmi, kteří mohou hrát později ve vašem životě důležitou roli. Vše má ale svůj čas, a proto nemějte hned na začátku příliš velká očekávání.

Co slibuje pro rok 2020 čínský horoskop? Počítá se od 25. ledna a letos mu bude vládnout kovová Krysa. Co přinese jednotlivým znamením se dočtete zde.

Foto: depositphotos.com