Dárky, které vybíráme k významným událostem, by měly být stejně jedinečné a nezapomenutelné. Nejčastěji přitom vybíráme originální dárek k životnímu jubileu. U žen je ten výběr o něco snazší, a tak se pojďme podívat, co vhodného zvolit pro pány – například takový dárek pro muže k 50. narozeninám.

Oslavte jubileum stylově

Dárek pro muže k padesátinám většinou neodbydeme vodou po holení, knihou nebo novým svetrem, jaký bychom pořídili při jiné příležitosti. Mnohdy saháme po dárkových koších, které zakoupíme někde v supermarketu, případně sáhneme po dárkové kartě. Samotný nápad rozhodně není špatný, ale provedení trochu pokulhává. Zatímco dárková karta v obálce nevypadá zrovna nejlépe a oslavence připraví o veškeré překvapení, dárkové koše většinou sestávají z tuctových produktů a ani balení v celofánu s obrovskou mašlí se jako dárek pro muže k 50 příliš nehodí. My vám ale ukážeme, že jak dárkový koš, tak poukazy mohou mít daleko originálnější a stylovější podobu.

Poctivá ruční práce

E-shop Manboxeo.cz totiž přišel na trh s neotřelým nápadem. Smysluplný obsah sestavený z produktů, jaké rozhodně nekoupíte na každém rohu, je vložený do ručně vyráběné dřevěné bedny. Víko se pak pevně zatluče hřebíky, přiloží se páčidlo a takto je dárková bedna předána oslavenci. Čeká ho opravdové páčení a tudíž i skvělý zážitek. Tento dárkový box pak bude obsahovat to, co vy sami oslavenci vyberete. Vznikl tak jedinečný produkt, který je vhodný nejen jako dárek pro muže k 50. narozeninám, ale hodí se i pro ženy, děti, babičky, dědečky, zkrátka pro každého, komu chcete udělat radost.

Široký výběr, který potěší každého

A nabídka je opravdu široká – více než 200 prémiových obsahů, ze kterých si zaručeně vyberete. Mezi favority rozhodně patří bedna s páčidlem pro pivaře, kde oslavenec najde plno světových pivních unikátů. Nechybí ani nerezový chladicí “půllitr” a další doplňky. Další skvělý tip na dárek pro muže k padesátinám je bedna Manboxeo pro gurmána, což je ryze česká poctivá bedna plná regionálních pochoutek slaných i sladkých chutí. Skvělý dárek pro muže bude také box s páčidlem s rumem Diplomatico, kde oslavenec kromě oblíbeného rumu najde také spoustu dobrot a doplňků.

Nechybí ani bedna pro muže, kteří milují voňavou kávu. Několik balení výběrové zrnkové kávy a čokoládovo-kávové pochoutky si vypáčí z bedny pro kafaře. A pokud muž rád vyráží na ryby, e-shop Manboxeo.cz má taktéž řešení – box pro muže-rybáře plný návnad, nástrah a krmení od českého výrobce. Radost určitě přinese také bedna s luxusním holením, která obsahuje především produkty prémiové švédské značky Noberu.

Když chcete, aby si dárek k padesátinám vybral sám

A co zmíněné dárkové poukazy? Ty sice nejsou zatlučené v dřevěné bedně, jejich rozbalování ale bude neméně zábavné. A jako dárek pro muže k 50. narozeninám se skvěle hodí. Betonové cihly Manboxeo s kladivem v sobě totiž mají dárkový poukaz zalitý a obdarovaný si ho musí doslova vymlátit. Vy si můžete zvolit výši kreditu na kartě a nebo třeba darovat luxusní cihlu ve zlatém provedení.

Ke všem dárkům od Manboxeo.cz můžete zdarma přiložit osobní vzkaz, čímž bude dárek ještě více jedinečný. Originalitu dárku podtrhne také fotografie, které můžete nechat přidat na bedny. A pokud byste náhodou potřebovali pořídit i netradiční dárek pro ženy nebo děti, i pro ně má e-shop spoustu skvělých dárků a unikátních obsahů.