Astroložka Alita Zaurak se vrátila z dalekých cest a dokončila své úžasné, meditační CD. I když v pilné práci, připravila pro vás předpověď na listopad a začátek prosince, která je plná lásky!

Aktivujte svůj milostný život

Magický úplněk (4. 11. kolem 06:00) přichází s výzvou „milovat a milovat se“… Inspiruje nás k prozkoumání, procítění a kultivaci milostného života, který naší pozornost bude přitahovat ať už chceme či nechceme. Pojďme tedy tomuto tématu dobrovolně vstříc a otevřeme se hluboce ozdravným a transformačním procesům, které v těchto dnech (přibližně 3. – 5. 11) mohou proběhnout.

Nebojte se své sexuality

Slunce ve znamení Štíra nás vede k uvědomění si své sexuality a vědomému spojení se s ní tak, abychom to byli my, kdo s touto silou pracuje a tvoří, nikoliv obráceně. Plná Luna v Býku nám pomáhá uvolnit se prožít naplno své emoce, touhy, hlubokou potřebu a přímo hlad po lásce… Jsme-li skutečně zamilováni do sebe a s tím i do svého mužského či ženského těla (které tím pádem také náležitě opečováváme), pak se teprve naplno můžeme milovat, prožít opravdu hluboké, rozšiřující a léčivé spojení, ať už sám se sebou nebo s partnerem.

Hlubokým dechem skrze páteř a poté i nadechováním a vydechováním skrze srdeční čakru můžeme uvolnit mnohé blokace. Klid mysli a meditativní spočinutí ve svém energetickém středu napomůže poodstoupit od situací nenechat se jimi ovládnout.

K vědomému prožitku úplňku Štír/Býk může též inspirovat meditační CD s názvem Svatba protikladů, jehož audionahrávku si můžete objednat telefonicky, na mém Facebooku či mailové adrese. Tato tantrická meditace je vhodná pro páry i jednice! Blíže na mých stránkách www.mandalia.cz či facebookovém profilu.

Očistíte se od nahromaděných bloků i emocí

Po úplňku do novoluní ve Štíru se opět osvobozujeme a očišťujeme, tentokrát na úrovni tzv. astrálního těla. Všemožné nečistoty a nezpracované emoce, nashromážděné v naší auře za celý uplynulý rok, mohou být doslova spláchnuty, opláchnuty, rozpuštěny, odpuštěny, vypuštěny. Solné a aroma koupele, saunování, sprchování a další vodní rituály můžeme podpořit i tolik účinnou vizualizací: vše staré a nepotřebné odchází, transformuje se, proměňuje…

Projděme si ve stavu uvolnění svůj domov a vše, co na nás nepůsobí dobře, co nám připomíná něco nebo někoho z minulosti, prostě s láskou a vědomě odstraňme. Na řadu přichází též energetický jemněhmotný úklid. Svíčky, vykuřovadla, vonné tyčinky, tibetské mísy a další skvělé pomůcky sloužící k očistě příbytku, těla i duše, nám přijdou v době vrcholícího podzimu obzvláště vhod.

Staré milostné křivdy budou zapomenuty

Pokud se chystáte vyhledat terapeutickou podporu, při níž půjde především o zpracování neblahých událostí v minulosti, především z dětství či až z minulých životů, nyní pro to nastal ten správný čas… Spojení Venuše s Jupiterem ve Štíru ve dnech 12. – 14. 11. může být obzvláště blahodárné pro ženy, které se potřebují osvobodit od nánosů starých neblahých sexuálních a milostných zkušeností a emočních vzorců, s nimiž jsou často spojeny i gynekologické potíže.

Novoluní ve Štíru nastává 18. 11. kolem poledne a bude nás nabádat ke klidu, otočení pozornosti do nitra, kde nalezneme mnohé skutečně pravdivé, ač ne vždy příjemné, odpovědi, možná i „nečekaná“ řešení mnohých dlouhodobě se táhnoucích problémů!

Střelec nám do života přinese radost

Do znamení Střelce Slunce vstupuje 22. 11. a do našich životů tak přibude více vnitřního, duchovního světla, radosti a optimismu! To ovšem díky předchozí  intenzivní práci na sobě, odhodlanému štířímu zkoumání, učinění zásadních rozhodnutí. Náš oblíbený Jupiter ve Štíru se 3. 12. (působí zhruba týden před tím a poté) dostává do pozitivního aspektu/vztahu s Neptunem v Rybách. Mystické propojení těchto dvou spřízněných planet rovněž výrazně podpoří rozpouštění bolesti, uzdravení traumat z minulosti, odpouštění všem, kdo nám ublížili či naopak… A přinese také další „zázraky za zrakem“: celkové prohloubení vnímavosti, schopnosti vnímat to, co je běžně skryto za oponou materiálního světa…

Foto: Profimedia.cz

Nadšená a zkušená profesionální astroložka, cestovatelka, umělkyně a vizionářka. „Baví mě vědomě utvářet svůj život a inspirovat k tomu i ostatní."