Kráska z latinsko-amerických telenovel je českým divákům známá především rolí nezkrotné Milagros v Divokém andělovi. I když od premiéry seriálu uplynulo více než dvacet let, zub času se na uruguayské herečce a zpěvačce, která dnes slaví 43. narozeniny, vůbec nepodepsal.

Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo se narodila 19. května roku 1977 v uruguayském Montevideu, do rodiny podnikatele a kadeřnice. Natalia začala s herectvím už v dětství. Ve 12 letech vyhrála konkurz na hraní v reklamách, natočila jich více než třicet.

View this post on Instagram

Друзья! Пост для тех, кто не может вернуть свои деньги за купленные билеты на концерт! Почему @starsliga решила объявить себя не организаторами а представителями? Ведь вы как «представители» в РФ заключили договор для проведения концертного тура! Значит как представители должны ответить за организацию или отмену мероприятий! @gamaiun.production 1 марта обьявили отмену концертного тура (или перенос). До 20 марта обещали предоставить конкретную информацию о возврате билетов! Прошло уже 17 рабочих дней! 100% стоимость билетов возвращается в течении 10 рабочих дней, если концерт отменили (или перенесли по вине организаторов)! Почему у агентов по продаже билетов отсутствует информация и разрешение для возврата билетов? Сейчас сотни поклонников по всей РФ не могут вернуть денежные средства за концерты которые должны были уже состояться!

A post shared by Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_world) on

Hraní ve spotech ji ale nestačilo, a tak se vydala zkusit štěstí do Buenos Aires a povedlo se. Po několika menších rolí v seriálech, natočila film Un Argentino en Nueva York (1998), který byl v Argentině tak úspěšný, že v prvním týdnu předčil i velkofilm Titanic. Poté přišla klíčová role Mili v telenovele Divoký anděl, který ji přinesl celosvětovou slávu. Herečka nazpívala k seriálu, ve kterém si zahrála po boku argentinského krasavce Facunda Arany, i úvodní píseň s názvem Cambio Dolor.

Návštěva Prahy

Natálie se po úspěchu v televizi a na filmovém plátně rozhodla věnovat i zpěvu. Při evropském turné, vystoupila i v Praze. Při té příležitost předala Slavíka Lucii Bílé, převzala si platinovou desku za své první album s názvem Natalia Oreiro (1998) a představila fanouškům své druhé album  Tu Veneno (2002). Poslední album s názvem Turmalina vydala v roce 2002.

Po několika letech od Divokého anděla, se znovu setkala s hercem Aranou, při natáčení telenovely Sos mi vida. Ten sice byl úspěšný, ale u českých diváků se už nezapsal tolik jako Divoký anděl.

Bojovnice za přírodu

Ve své zemi patří Natalie k váženým celebritám. I když se k nám její nové filmy nedostávají, stále točí a hraje v seriálech. Kromě toho chrání přírodu a má dokonce i svou módní značku. Svou popularitu hojně využívá k podpoře hnutí Greenpeace.

K příležitosti Mistrovství světa ve fotbale roku 2018 v Rusku, nazpívala píseň United by Love, kde zpívá střídavě anglickým, španělským a ruským jazykem. Ruským fanouškům věnovala i svou píseň – To Russia with Love.

Osobní život

Natáliinou první velkou láskou byl herec Pablo Echarri, se kterým byla pět let. Následný rozchod byl pro herečku velký šok, ze kterého se dlouho dostávala. Nakonec se po půlroce známosti provdala za rockera z argentinské skupiny Divididos, Ricarda Mollu, který je o mnoho let starší. Nyní společně vychovávají svého osmiletého syna, kterému dali jméno Merlín Atahualpa.

View this post on Instagram

💔

A post shared by Natalia Oreiro (@natalia_oreiro_world) on

Foto: ČTK/AP/Francisco Seco, Instagram, youtube

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.