Měsíc duben se přehoupl do druhé poloviny a tento týden bude pod vlivem magické síly novoluní, které nastává ve čtvrtek. O den později má svátek Jiří a pranostika praví, že na svatého Jiří vylézají hadi a štíři. I předpověď pro následující dny vypadá slibně. Pokud máte zahrádku, věnujte jí svou pozornost a jestli ne, vyrazte alespoň na dlouhou procházku do přírody.

Beran
Poslední týdny byly sice plné výzev, ale na vaší náladě se to příliš nepodepsalo. Na jedné straně vás drží nad vodou podpora rodiny a přátel, na druhé vás dopuje energií planeta Mars. Vaše tělo přesně ví, co potřebuje a stejné je to i s vaší psychikou. Vše máte pevně pod kontrolou a to je skvělé!

Býk
Tento týden vám vesmír vyjeví, na koho se můžete spolehnout. Slunce stojí ve vašem znamení a od čtvrtka a pátku se přidá i Měsíc, a to je velmi nadějné. Něco dobrého se nyní může stát a bude to s největší pravděpodobností v mezilidských vztazích.

Blíženci
Láska a pochopení, to jsou hesla, na která byste měli myslet celý následující týden. Atmosféra totiž může být dosti napjatá a emoce vyhrocené. Naštěstí máte na své straně planetu Venuši, která vám pomůže bránit se a užít si čas s blízkými. Novoluní bývá náročné, a proto je třeba najít spojení mezi svým tělem a duší.  

Rak
Milí Raci, vaše psychika dostávala poslední dobou hodně na frak, tento týden ale bude pro vaši duši jako balzám. Jen je třeba dát pozor na to, abyste to v některých věcech nepřehnali. Zejména v oblasti financí buďte ve střehu. Na ně příznivé světlo nesvítí, a proto dobře zvažte, za co utrácíte. I termínům v bankách se nyní vyhněte obloukem.

Lev
Novoluní vám může pomoci myslet více na sebe, naslouchat vnitřnímu hlasu a načerpat sílu. Nic pro vás nebude příliš těžké. Jste silný a nápomocný člověk, a to je skvělé. Nezapomínejte ale na sebe a svou duši. Dotankujete tak sílu, abyste se opět mohli pustit do dalších výzev.

Panna
Občas máte pocit, že vám věci přerůstají přes hlavu. Slunce a Novoluní vám ale nyní dodají odvahu a naději. Práci si budete schopni udržet i v této kritické době a navíc i vypomůžete někomu v nouzi. Slunce a planeta Uran vám pomalu ale jistě navrátí dobrou náladu.

Váhy
Následujících sedm dní může být významných. Vesmír se nyní postará  o vaše potřeby a přání. I malé tužby se teď mohou splnit. Ke konci týdne buďte ve střehu. Emoce se mohou vařit, hrozí hádky a podrážděnost. Když si všimnete, že je partner nebo dítě podrážděné, nepřilévejte olej do ohně. Snažte se je upokojit a vše bude opět v rovnováze.

Štír
Pokud je Novoluní v opozici vůči vašemu znamení, znamená to, že na vás vesmír seslal kouzlo. Poslední týdny byly ve znamení velkých starostí, trápení a hádek, ale teď nastává čas, kdy jim dokážete čelit. Spousta problémů může mít nečekaná řešení, a když nevyšel plán A, je třeba vytasit plán B. Vykašlete se na domácí práce, přesuňte je na později a více odpočívejte.

Střelec
Milí Střelci, pro své okolí jste nyní nepostradatelní! V těchto kritických časech jsou váš optimismus a velkorysost třeba více než kdy jindy. Dokážete naslouchat, poradit a zahnat katastrofu na pracovišti i doma. A když na vás dotírají strachy o zdraví, práci a budoucnost, zkuste se uvolnit. Co třeba meditace nebo častější procházky venku? Vyčistíte si hlavu a bude vám opět dobře po duši.

Kozoroh
Zaměřte se nyní na to, co jíte a více dbejte na své zdraví. Pobyt v karanténě totiž svádí k nezdravému životnímu stylu. Méně se hýbeme a více hřešíme… Zařaďte do denního rozvrhu více sportu a pobytu venku. Jezte větší množství ovoce a zeleniny. Načerpáte tak sílu a posílíte imunitu do boje s viry.

Vodnář
Planeta Mars stojí ve vašem znamení a vy pociťujete větší touhu po kontaktech s přáteli a po svém starém životě. Vypadá to, že se věci pomaličku začínají vracet do normálu, ale pokud se to zpomalí, vezměte do ruky mobil a zavolejte svým blízkým a přátelům. Potěší vás to a zklidní zároveň.

Ryby
Milé rybky jásejte, ve čtvrtek je váš šťastný den! Slunce máte na vaší straně a to vás nenechá ve štychu. Dodá vám sílu, elán a vy budete schopni dotáhnout své záležitosti do konce. Věřte na sílu magického novoluní, které nastane ve čtvrtek. Jeho kouzlo je silné, a proto je třeba jít mu naproti.  

Foto: Pixabay.com_Enrique Meseguer