Po nedělním Božím hodu velikonočním přichází pondělí, které je spjato se spoustou lidových zvyků a tradic. Letos bude sice díky koronavirové karanténě méně bujaré než je zvykem, ale i tak si ho lze užít, třeba v kruhu nejbližších nebo na procházce lesem. Nový týden přinese pár turbulentních dnů, leccos se může zamotat, ale daruje nám i klidné chvilky s blízkými a partnery. 

Beran

Tento týden máte na své straně Merkur, Venuši, Mars a o víkendu také Slunce. Planetární konstelace je pro vás velmi příznivá a přinese vám spoustu šancí, především v pracovní oblasti a financích. I když mít úspěch není v této době snadné, vy máte správné nasazení a elán, a tím i největší šance dotáhnout věci do zdárného konce.

Býk

Hvězdy vás tento týden nebudou příliš rozmazlovat, ale vy jste i přesto rozhodnuti pustit se do plnění plánů a předsevzetí. To je chvályhodné, ale  dejte pozor, abyste nepřecenili své síly a zbytečně se nedostali pod tlak. Kromě toho hrozí, že může v následujícím období dojít ke zranění. Vyhýbejte se riziku, raději odpočívejte a čerpejte sílu do dalších týdnů.

Blíženci

Vaše znamení se stane pro následujících sedm dní miláčkem hvězd, a ty vás budou rozmazlovat. Venuše prohloubí vaše pochopení pro ostatní. Velmi příjemná a harmonická budou nyní setkání s rodinou. Do cesty se vám mohou také postavit nové úkoly a jen na vás bude, zda se rozhodnete je plnit či jaký postup zvolíte. Je možné, že nakonec přehodnotíte své dlouhodobé plány a vydáte se novým směrem.

Rak

Kritické postavení Pluta a Jupitera vůči vaše znamení, může přinést do vašeho života těžkosti. Hádky, boj o moc, nedorozumění… to vše vás nyní může potkat, ale nenechte se vyvést z rovnováhy. Problémy se snažte řešit mírovou cestou a vyhýbejte se násilí a nátlaku. Ty nic dobrého nepřinesou. A vězte, že od neděle bude opět lépe!

Lev

Poslední týdny pro vás byly velkou výzvou a stály vás spoustu energie. S Merkurem, Venuší a Marsem v zádech ale přicházejí nové kvality, které se odrazí zejména v partnerském životě. V něm nyní naleznete souznění, podporu a sounáležitost, což vás posílí. Užívejte si společné chvilky s partnerem. Pro okolí fungujete jako motivační a inspirující prvek, a to je dobře.

Panna

Ne vše poběží jako po másle. Emoce jsou vyhrocené a atmosféra není příliš příznivá. Nenechte se tím paralyzovat a jako správná Panna, vydejte ze sebe ve výzvách to nejlepší! Pozor ale na to, abyste si frustraci a vztek nevybíjeli na partnera. Dobrým společníkem můžete být jen tehdy, pokud budete vnitřně vyrovnaní.

Váhy

Energie Slunce, Merkuru, Venuše a Marsu, které máte na své straně, vám dávají v této náročné době sílu. Tu můžete využít například na pomoc lidem ve vašem okolí. Umíte dobře naslouchat a zejména své rodině rozdáváte radost a podporu. Lidí jako jste vy, je dnes hodně potřeba!

Štír

Poslední týdny nebyly nejlehčí a stály vás spoustu energie. Ani tento týden vás vesmír silou příliš nepodaruje, ale to se změní v neděli. Následující období pro vás bude o dost jednodušší. Vaše vytrvalost přináší ovoce a štěstí na sebe nenechá dlouho čekat. Nezapomínejte na sebe, protože zdraví a duševní pohoda, jsou v této náročné době to nejdůležitější!

Střelec

Rodina, domácnost, vaření, učení, práce z domova… Poslední týdny nebyly zrovna jednoduché, ale vy si i přesto zachováváte chladnou hlavu. Naslouchejte více svému tělu a signálům, které vám vysílá. Občas ukazuje, že je třeba ubrat a dbát na zdraví. Jako správnému Střelci vám dělá dobře hodně pohybu, což je nyní dost komplikované. Nepodléhejte trudomyslnosti, choďte na procházky a optimisticky se dívejte dopředu. 

Kozoroh

Navzdory tíživé situaci ve společnosti, jste optimističtí a hledíte pozitivně do budoucna. Možná, že se během karantény naučíte lépe zvládat stres, věnovat se sami sobě a vpustíte do života více lásky. Na konci týdne vám půjde vše lehčeji od ruky. Víte co chcete, a to také dostanete. Jen nebuďte příliš tvrdohlaví a umínění. Se šarmem se vše zvládá mnohem snadněji.

Vodnář

Tento týden na vás budou dohlížet planety Merkur, Venuše, Mars, a také Slunce. Díky nim si užíváte podpory své rodiny i partnera. Pro své blízké máte otevřené srdce a vždy je ochotně vyslechnete. Vnímáte rodinnou pospolitost, a díky ní cítíte hluboké vnitřní uspokojení. Jste ve formě a plni energie.

Ryby

Tento týden příliš hvězdné podpory nečekejte. Vaše city budou létat jako na houpačce, a ani po zdravotní stránce se necítíte zrovna skvěle. Zapomínáte na odpočinek, pravidelné pauzy, a díky tomu se brzy objeví únava. Nezoufejte, od neděle vás postaví na nohy Slunce, které je zdrojem energie a vy pocítíte úlevu a nový příval energie.

Foto: Pixabay.com_Rebekka D