Plánujete s partnerem miminko a toužíte po roztomilé holčičce nebo klučičím raubíři? Nenechte nic náhodě a jděte štěstí trochu naproti. Za redakci jsme pro vás připravili přehled rad jak ovlivnit pohlaví dítěte, které znaly už naše babičky.

Máte doma klučičí bandu a toužíte po spřízněné duši v podobě holčičky, nebo vám naopak po bytě pobíhá parta princezen a váš přítel či manžel by už chtěl parťáka na chlapské aktivity? Ačkoliv jde jen o pár „babských“ rad, třeba se vám přeci jen zadaří pohlaví miminka ovlivnit.

Jak na kluka

Pokud si s partnerem přejete chlapečka, je vhodný termín pohlavního styku v den ovulace. Žena by měla mít při styku hlavu na sever a převzít otěže během milování.  Ideální polohou je prý tzv. „koníček“, kdy žena sedí obkročmo na partnerovi.  Hrátkám se však oddávejte jen v liché dny, jinak si koledujete o holku.

Vše však nezávisí pouze na sexu, důležitý je i způsob stravování. Kvůli chlapečkovi se z vašeho jídelníčku snažte vyřadit mléčné i kyselé potraviny. Místo toho si dopřávejte banány, rajčata, hovězí maso a tučná jídla.  Podle průzkumu se totiž v období hojnosti a blahobytu rodí více kluci.

Jak na holku

Procházíte zrovna stresovým obdobím? Vyberte si v kalendáři sudý den a s partnerem „na to vlítněte“ – princezna s culíčky by tak měla být zajištěna. Mimochodem, holky se údajně počínají lépe za úplňku. Milostné hrátky byste si také měli naplánovat dlouho před ovulací
a ne krátce po ní.

Co se týče plánování početí podle ovulace, to funguje zejména u žen, které mají přesný
a pravidelný cyklus menstruace.

Během milování byste měla nechat partnera, aby převzal veškerou iniciativu. K tomu je ideální tzv. „misionářská“ poloha, kdy žena leží na zádech a muž na ní. Vaše hlava by měla během sexu směřovat na jih.

Pokud se vám však nenarodí vytoužené pohlaví, nezoufejte. Nejdůležitější přeci je, že vaše miminko bude zdravé.

Foto: pixabay.com/redgular