Oslava lásky a náklonnosti, to je svátek svatého Valentýna, který připadá na tento týden. Ukažte svým blízkým jak je máte rádi, hvězdy vás ve vašem snažení podpoří. A věnujte se také sami sobě, přemýšlejte o své budoucnosti, ale i vzpomínejte na hezké věci, které jste zažili.

Beran

Tento týden máte Slunce na své straně. Co to znamená? Do vztahů vám zavane svěží vítr
a pokud jste single, je možné, že na vás čeká milostné dobrodružství. Jste ve formě
a nechybí vám svěží nápady. Využijte energii správným směrem a naplno prožijte jeden z nejromantičtějších týdnů v roce.

Býk

Možná se tento týden leccos poplete, možná se nedokážete dobře vyjádřit. Stres vám zbytečně ubírá energii, ale nezoufejte! O víkendu dojde ke změně a vše se obrátí k lepšímu. A hlavně nezapomínejte na to, že těžkosti nás posunují kupředu! Soustřeďte se na to, z čeho čerpáte sílu.

Blíženci

Až na pár drobností proplujete týdnem bez větších potíží. Máte správnou motivaci a chuť do práce, s nimiž dokážete ostatní přesvědčit a přetáhnout na svou stranu. Šťastnými dny budou pro tento týden středa a čtvrtek. To se vám bude obzvlášť dařit. V lásce můžete očekávat příjemná překvapení.

Rak

Nepochybujte o sobě! Vše děláte nejlépe jak umíte. I když je nyní vaše tempo možná o něco pomalejší než u ostatních, nestresujte se a jeďte si po svém. Zkuste se na chvíli zastavit a ohlédnout se do minulosti. Prohlédněte si stará alba s fotkami, vyprávějte svým blízkým příběhy z minulosti, vzpomínejte…

Lev

Na své straně máte nyní Slunce, Venuši i planetu Mars a s jejich podporou dokážete velké věci! Víte, co chcete a nyní máte k uskutečnění svých plánů i dostatek odvahy. Nemáte rádi nudu a tento týden je jako stvořený pro překvapení, která tak milujete.

Panna

Vše sice běží po másle, ale dejte pozor na to, abyste neusnuli na vavřínech. Soustřeďte se na věci, které jsou důležité a popřemýšlejte o svém životě. Jste opravdu s tím jak žijete spokojení? A pokud ne, co můžete změnit?

Váhy

Planety vám tento týden věnují svou podporu a to se u vás odrazí na sebevědomí. Ve svém těle se budete cítit dobře a vysloužíte si tím obdiv okolí. Využijte toho, neseďte doma a vyrazte mezi lidi! Může se stát, že během týdne pocítíte silnou nervozitu. Nebuďte netrpěliví a svá rozhodnutí promýšlejte, aby vám neutekla žádná skvělá šance.

Štír

Následujících sedm dní se bude točit kolem vztahů. Merkur a Měsíc si posvítí na vaše přátele, partnery, kolegy i známé a ukáží vám, kdo je pro vás opravdu důležitý. Ve vašem životě bude nyní panovat přátelská atmosféra a je jen na vás, zda si ji dokážete dostatečně vychutnat.

Střelec

Čeká vás úspěšný týden, který vám přinese spoustu důležitých poznatků. Je však důležité, abyste se dokázali koncentrovat a „nerozjeli“ příliš mnoho věcí najednou. V lásce vás může potkat malé dobrodružství, ale buďte opatrní!

Kozoroh

Vaše tělo příliš neoplývá energií a vy se cítíte unaveně. Dopřejte si pauzu, tento týden vynechte sportovní aktivity a více odpočívejte. Novou sílu načerpáte až ke konci týdne, kdy planeta Mars vstoupí do vašeho znamení a vy budete opět zářit.

Vodnář

Nuda? Tak na tu si tento týden stěžovat rozhodně nemůžete. Zejména v lásce a vztazích vás čeká velmi pestrý týden. Vše poběží jako po másle a zaručeně vás čeká úspěch v aktivitách, do kterých se pustíte. A když se vynoří problémy, zbavíte se jich jako mávnutím kouzelného proutku.

Ryby

Vykasejte si rukávy a ukažte, co ve vás dřímá! Nepotřebujete slova k tomu, abyste dokázali zapůsobit na ostatní. Od soboty se možná nebudete cítit příliš fit, ale na konci týdne vám do žil nateče nová energie. Od ostatních nemějte přílišná očekávání, ušetříte si tím zklamání.

Foto: Pixabay.com