Bývalá frontmanka skupiny Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, promluvila v rozhovoru pro The Guardian o své zkušenosti s poruchou příjmu potravy. Jaký měla bulimie dopad na její kariéru zpěvačky?  Zpěvačka a porotkyně v soutěži X Factor se svěřila s tím, že do svých 30 let trpěla bulimií a tělesnou dysmorfií. V té době ji lékař upozornil na fakt, že tato porucha přijmu potravy může vliv na její hlasivky a její kariéra by tak byla v ohrožení. Scherzinger se proto rozhodla zákeřnou nemoc porazit.

„Bylo to pro mě opravdové probuzení,“ řekla 41letá umělkyně. „Doktoři a terapeuti mi hodně pomohli, ale ten hlavní boj byla na mě.“

„Byla jsem posedlá jídlem a cvičením. Pohybu jsem věnovala až osm hodin denně.“ Scherzinger zpětně přiznala, že ji nemoc ukradla radost z práce, protože žila ve svém temném světě, kde mučila samu sebe. Dále uvedla, že se těší na nově ohlášený comeback Pussycat Dolls, protože předtím si své působení ve skupině dostatečně neužila. (Skupina se rozpadla v roce 2009)

Není to však poprvé co zpěvačka promluvila o svých problémem. V rozhovoru pro časopis Cosmopolitan v roce 2017 prozradila, že její potíže s tím jak vypadá, začaly již v raném věku. „Byla jsem k sobě velmi kritická, od čtrnácti jsem začala intenzivně běhat. Chodila jsem ven uprostřed noci a běhala, protože jsem si myslela, že musím být hubenější,“ dodala Scherzinger.

Její obavy z toho jak vypadá, se začaly zhoršovat s narůstající slávou. „ Když jsem se dostala do Pussycat Dolls, všechno bylo ještě horší, protože součástí našich show bylo i předvádění našich těl. “

Čtenářkám na závěr sdělila: Nebuďte na sebe tak tvrdé a milujte své křivky.

Foto:ČTK/APInvision/Omar Vega