Tento týden bude náročný, někdo potká osudovou lásku a někdo naopak svůj strach a snad pochopí, že bez jeho probádání a vyřešení se dál nepohne. Snažte se zachovat klid a nic si nebrat moc k srdci.

Beran

Propadáte se do strachů a úzkostí, ale nevíte, kde tyhle stavy pramení. Bylo by dobré zajít si na nějaký sebe rozvojový seminář, trochu se otevřít sami sobě a nalít si čistého vína. Bolí to, ale proces je to veskrze léčebný. Nezadaní dostanou koncem týdne neslušný návrh, je jen otázkou, jak s ním naloží.

Býk

Cítíte se bez energie a vaše tělo vám jasně naznačuje, že je dobré odpočívat a nevystavovat se velké námaze. Při odpočinku nezapínejte televizi, ale věnujte se sobě, přemýšlejte, kam byste rádi svůj život směrovali, co dělat abyste se cítili lépe. Půjde vám to skvěle a po víkendu budete plni mentální i fyzické síly.

Blíženci

Okolí, zejména manželka a děti vám tento týden nastaví zrcadlo a vy uvidíte, jaké to je, když se někdo staví do pozice vševěda a ostatním říká, co by měli v životě dělat. Protože vy to děláte celkem často, měli byste „trpět tiše“, a vzít si možná ponaučení do budoucna. Nikdo není neomylný.

Rak

Věci nabírají spád, a to je dobře, někdy máte pocit, že když budete dělat, že to neexistuje, tak problém sám odejde, ale z praxe přece víte, že takhle to nefunguje. O víkendu se, možná trochu hlasitěji dořeší věci, které vás trápí celé měsíce – a bude vám lépe, tak se toho nebojte.

Lev

Trápí vás nějaký chronický zdravotní problém a tento týden se rozhodnete pro jeho řešení. Jen nevíte jestli jít cestou klasické nebo přírodní medicíny, což u vás způsobí jaký si vnitřní rozpor – co třeba kombinovat obě cesty?

Panna

Budete mít velkou potřebu diskutovat o tom co váš štve, po čem toužíte – to tedy asi spíše doma. A pak také, co byste rádi změnili a o svých zajímavých návrzích – toto se uplatní v práci. Tak proč ne, řešte, diskutujte, v mnohém vám to pomůže, ale nesmíte se dostat do pozice: já vše vím a vy poslouchejte, to by byl problém.

Váhy

Váš perfekcionismus se bude velmi hodit. Tento týden prožijte v pozorování i těch nejmenších detailů, jak v práci, tak doma. Pište si, přemýšlejte, řešte, ale pozor, zatím nic nevyhodnocujte, žádné závěry – jen sledovat a sumírovat si v hlavě, co z toho asi vzejde…

Štír

Snílkovství není pro tento čas ideální, Lvi by se měli chopit své pragmatičnosti do co největší míry a podívat se na svůj život realisticky. Něco se vám nezdá, nevyhovuje? Pak to zanalyzujte a začněte pracovat na nápravě. Ono holt samo se nenakope.

Střelec

Jste zklamaní, v mnohém jde vše tak jak má, ale to hlavní uniká. Toužíte po pohlazení, ale víc a víc si uvědomujete, že váš partner nebo někdo, do koho vkládáte velké naděje vás nechápe, neopětuje city nebo prostě neví, o co vám jde. Budete muset absolvovat debatu, kde dáte najevo své pochyby, nebo odejít.

Kozoroh

Toužíte po navázání partnerského vztahu a také se vám v této oblasti bude dařit slibně. Problém je, že když si domluvíte rande, svůj protějšek pitváte, možná víc než je zdrávo. Na druhou stranu, jde vám o to, abyste byli s někým, kdo se k vám opravdu hodí, ne? Tak pitvejte dál.

Vodnář

Do života konečně přijde jakási lehkost, jak těla tak mysli, nebudete se zaobírat hlubokými dramaty, jen lehce pozorovat věci, které se dějí a ze kterých byste, myšleno v dobrém, mohli něco vytěžit. Dařit se bude nezadaným v hledání, bohužel i zadaným, takže pozor na nevěru.

Ryby

V práci pochopíte, proč se vám některé věci nedařily nebo proč s určitými kolegy nenajdete nikdy společnou řeč. Už to nelze přehlížet. Popravdě to nebude moc dobré pro vaše okolí, ale pro vás to naopak bude velmi přínosné. Zdržte se kritiky, jen pozorujte a zkoumejte.

foto: depositphotos.com/agsandrew

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.