Léto a teplé počasí jsou tu a s nimi jde ruku v ruce úspornější oblékání a nošení sandálů. Nehty na nohou i rukou tak vyniknou mnohem více než kdy jindy a my bychom jim proto měli věnovat patřičnou dávku péče. Máme pro vás tipy na nové trendy laky, které vás budou bavit.

Zasnít se a vyrazit na Ibizu, Havaj či Tahiti, tak zní motto laků „My dream cruise“, které exkluzivně nabízí parfumerie Marionnaud. Šest prázdninových destinací propůjčilo názvy i barvy letní kolekci laků, které se plochým štětečkem snadno nanášejí a díky speciálnímu olejíčku zároveň pečují o vaše nehty. Který bude váš favorit?

1) Santorini Delight, My dream cruise, Marionnaud


2)  Flirt in Capri, My dream cruise, Marionnaud


3) Cuba Dande, My dream cruise, Marionnaud


4) Hawaii Sunset, My dream cruise, Marionnaud


5) Party in Ibiza, My dream cruise, Marionnaud

6)  Chill in Tahiti, My dream cruise, Marionnaud


Informace o ceně v prodejnách či na e-shopu www.marionnaud.cz.

Novým zážitkem v péči o nehty jsou water nail polish, neboli laky na vodní bázi. Nádherné barvy nevyžadují odlakovač, stačí je šetrně smýt teplou vodou a mýdlem. Aplikace i následné odlakování je velmi snadné a laky jsou díky tomu vhodné i pro malé parádnice.
Společnost Sephora nabízí water nail polish v odstínech fuchsiově červená, jemně modrá a jiskřivě růžová.

7) Splaaashhh! Water nail polish set 3 laků, Sephora, 290 Kč

Kdo sází na tlumenější odstíny a rád sladí barvu laku na nehty a rtěnky, ten se neobejde bez produktů z nové letní kolekce „This is me“ od essence. Vybírat lze z dvaceti tělových odstínů. Rtěnky i laky mají shodná čísla, takže snadno vyhledáte tu správnou dvojici.

8) Lak na nehty This is me, essence, 44,90 Kč


9) Rtěnka This is me, essence, 64,90 Kč

foto: pixabay.com/picjumbo_com 

autor: Alena Babuková

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.