Věkový rozdíl není na překážku a mezi celebritami už vůbec ne. Nedávno jsme psali o nestárnoucích ženách, které popírají fyzikální zákony. Dnes si „posvítíme“ na slavné muže, kteří sice vypadají na svůj věk, ale omlazují je jejich partnerky.

Někteří muži mají takové charisma, že naprosto chápeme jejich partnerky, byť jsou třeba o dvacet let mladší. Kdo by odolal třeba Georgi Clooneymu, který s věkem stárne jako víno… U jiných celebrit ale máme podezření, že mladé krasavice po jejich boku drží spíše luxusní dárky a nabitá peněženka. No posuďte sami?

Zrovna u Richarda Gera, slavného herce a obdivovatele buddhismu docela věříme, že s ním je jeho manželka Alejandra Silva z lásky. Herci bude letos sedmdesát, ale pořád má charisma jako za mlada, manželka je sice o 35 let mladší, ale sluší jim to…

V páru Al Pacino (78) a jeho o polovinu mladší přítelkyně, herečka, Meital Dohan (39) nás asi víc okouzluje důchodce Al. Každopádně Meital v diblíkovském outfitu na jeho partnerku moc nevypadá.

Herec Liev Schreiber (50) je pořád frajer. Ale upřímně, přece jen nám víc ladil s exmanželkou, herečkou, Naomi Watts, která je o rok mladší, než s přítelkyní a bývalou miss, Taylor Niesen, která je o čtvrt století mladší a trochu nám připomíná jeho dceru.

V českých luzích a hájích patří mezi věkově nesourodé dvojice třeba Karel Gott s manželkou Ivanou, které dělí 38 let, ale upřímně u známého lamače ženských srdcí, za kterého byl zpěvák vždycky brán, by fanoušci ani stejně starou partnerku asi nečekali.

Foto: pixabay.com/geralt, profimedia

Léta se věnuje nejstarší medicíně světa ajurvédě, aromaterapii a józe a stále se zdokonaluje dalším studiem.