„Muži a ženy jsou dva různý živočišný druhy,“ říká se v oblíbeném filmu Samotáři a já s tím více než souhlasím. Ženy jsou více emotivní, muži naopak racionální a nad ženskými „výlevy“ často kroutí hlavou. Pokud chcete se svým milovaným nebo třeba kolegou vycházet, omezte emoce a buďte v klidu. Jak na to? Máme pro vás jednoduchý návod.

1. Nebojte se projevit

Žena potřebuje prostor, aby mohla vyjádřit svůj názor, vypovídat se a to i pokud je spíš introvertního založení; když se jí prostoru nedostává, chřadne. My radíme, vytvořte si ho, když si nemůžete povídat s partnerem, zkuste to s nejlepší kamarádkou

2. City nejsou ostuda

Mužům nedělá dobře projevovat emoce, ženy to naopak bytostně potřebují. Nebojte se občas praštit talířem o zem nebo zakřičet, není to ostuda, vyčistí se tak vzduch a vám bude skvěle.

3. Milujte své tělo

Vztah ke svému tělu je důležitý. Nejde o to být vychrtlá nebo mít bříško jako placka. Jde o to, abyste se na své tělo podívala realisticky. Následně na něm začala pracovat. Pokud máte sklony k nadváze, odpusťte si pár kilo navíc, ale udržujte se v kondici. Prostě naučte se mít ráda své křivky.

4. Za hranice všedních dní

Nemusí to být často, ale alespoň jednou měsíčně si udělejte čas pro sebe, vyjeďte na víkend s kamarádkami, vyražte si zatancovat, cokoli vás baví a není to běžné.

5. Drobné radost jsou kořením života

Abyste se cítila dobře, je důležité se občas rozmazlit, každá žena potřebuje něco jiného, to je jasné, ale dopřejte si to. Nákup romantické knížky, něco hezkého na sebe, božský dortík z luxusní cukrárny…

Foto: Depositphotos/Subbotina

Léta se věnuje nejstarší medicíně světa ajurvédě, aromaterapii a józe a stále se zdokonaluje dalším studiem.