Takže přátelé, tento týden – přesně 27. 7. – nás ve 22.20 čeká úplněk. O jednom z nejsilnějších dnů každého měsíce to tentokrát bude opravdu trochu hukot. Pro každého jinou formou, ale vydechnutí se moc nedočkáme.

Beran

Máte pocit, jako by se vám pod rukama bortilo vše, co jste si vystavěli. Do určité míry máte pravdu. Tento týden nepřeje plánování ani představám ve stylu „co by bylo, kdyby“. Držte se při zemi, moc neutrácejte a hlavně se nenechte vyprovokovat do žádných konfrontací.

Býk

Ty kýžené city se opravdu začnou do vašeho života více promítat. Jen pozor, přání musí být konkrétní. Citový tento týden pro vás bude možná až trochu moc – připravte se na žárlivé scény od partnera, ale i na vlastní přecitlivělost na kritiku šéfa nebo vtípky kamarádů – hlavně zhluboka dýchejte…

Blíženci

Tentokrát vám ten hvězdný „frčák“ bude dělat dobře. Tento týden přeje vnitřní transformaci a vy jste za poslední týdny ušli hezkou cestu. Energii využijte na vydělávání peněz – půjde to hezky a také na setkání s někým, koho už delší dobu zanedbáváte.

Rak

Nechali jste se ukolébat pocitem, že máte splněno… Ale je to tak opravdu? Už není co měnit ani rozvíjet? Do reality vás přivedou nejspíš vaše děti nebo prudký střet s venkovní realitou. Koncem týdne neseďte doma, ale odeberte se, nejlépe sami, do přírody.

Lev

Ze všech stran na vás útočí zajímavé protějšky, ale vy se bojíte! Řeč je o nezadaných Lvech… jakoby si vaše lví udatnost dala dovolenou. Hvězdy vám naopak radí: pustit se do menšího dobrodružství. Ale pozor, jen s tím, o kom jste opravdu přesvědčeni, že je ten pravý… jinak je to ztráta energie.

Panna

Úplněk vám rozseká spaní a tak den až dva si „užijete“ probdělou noc. Pro fyzičku to není ideální, ale objevíte v sobě během nočního přemítání hodně odpovědí na otázky, které vás zajímají. Víkend věnujte relaxu a příští týden hurá do akce.

Váhy

Mnoho témat jste úspěšně uzavřeli minulý týden a na rozdíl od mnoha jiných znamení, pro vás bude úplněk příjemným pohodovým týdnem a spíše zábavou. Neseďte doma, dejte si sraz s přáteli nebo si vezměte pár dní dovolené a vyvezte rodinu za hranice všedních dnů.

Štír

Vaše čarodějná duše kolem úplňku rozkvétá a na povrch vyplavávají talenty ezoteričtějšího rázu. Je jen na vás, jak je uchopíte. Podle hvězd byste je měli začít rozvíjet, třeba jen jako milého koníčka. Uvažovali jste někdy o tarotu?

Střelec

To, co bylo minulý týden žádoucí, tedy sexuální dobrodružství, vás tento týden bude více než unavovat. Pokud se nechcete stát sexuálním štvancem, dejte si pár dní celibátu a přemýšlejte, s kým opravdu chcete strávit následující měsíce. Sex by měla nahradit láska, nebo aspoň náklonnost. Je ve vašem vztahu vůbec?

Kozoroh

Očekávejte nabídku, pravděpodobně pracovního charakteru, která vám zamotá hlavu. Není radno se do něčeho příliš hnát, spíš vše dobře promyslete a také se poraďte. Nejlepším poradcem bude partner anebo zkušený rodič, který vás zná jako své boty.

Vodnář

V první části týden budete mít energii na dořešení rozdělaných záležitostí posledních týdnů. Vše v poklidu uzavřete a od středy se věnujte mapování terénu – co vás čeká, co je třeba udělat… Není spěch, jen v klidu plánujte a rozmýšlejte.

Ryby

Tento týden se budete cítit hezky, ne krásně – ne úžasně, ale prostě hezky. Na co sáhnete, jakoby šlo samo od ruky. Děti vám udělají radost, partner konečně opraví, co je v bytě třeba… Prostě selanka, kterou si užívejte a sbírejte síly. Víkend prožijte aktivněji, je to správný čas na sebevzdělávání.

Foto: profimedia