Protože počasí je letní už nějaký ten pátek, grilovací náčiní už vybalilo mnoho nadšenců. Aby ale grilovaná masa i zelenina měly šmrnc, je dobré přidat i něco navíc. Máme pro vás tipy na omáčky, které vaši grilovací večeři nebo oběd ještě vylepší. A pozor, omáčky jsou dokonce ověnčené mnoha cenami…

ČERTOVE POKUŠENIE

Sladká chilli rajčatová omáčka s Cabernetem. V Londýně získala Zlatou hvězdu v celosvětové soutěži GREAT TASTE AWARDS 2016 a rozpálí absolutně každého! Sladké červené papriky, rajčata, česnek a množství cibule jsou doladěny pálivou chutí zelených papriček a zázvorem. Na závěr je vše zjemněno Cabernetem. Tato delikatesa se úžasně hodí ke slaným krekrům, hamburgerům, masu nebo jakémukoliv slanému pečivu. Více na www.gentlejam.cz.

Množství alkoholu: 1,7%, Hmotnost: 200g

Složení: Cabernet Sauvignon, cibule, čili, cukr, paprika, rajčata, zázvor

555,00 Kč

CHARLOTINA BBQ

BBQ omáčka s Bruichladdich Port Charlotte whiskey.

Ochutnali jste už BBQ grilovací omáčku se skotskou uzenou whiskey? V jedné lahvičce omáčky je přesně 75 ml whiskey. Ve finální podobě (po odpaření) tvoří Bruichladdich Port Charlotte whiskey v omáčce neuvěřitelných 15,3%. Tato delikatesa je mezi GentleJam omáčkami jedinečná, proto neváhejte ani vteřinu! Hodí se ke grilování jako příloha k hovězím a vepřovým steakům. Více info na www.gentlejam.cz.

Složení: Bruichladdich Port Charlotte whiskey, česnek, cibule, rajčata, směs koření, třtinová melasa

Hmotnost: 200g, množství alkoholu: 7,6%

610,00 Kč

Foto: pixabay.com/suju; archiv

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.