Poslední týden z měsíce je ve znamení smíření se se sebou, blízkými a také je naplněn nadějí v to dobré. Červen nebyl lehký měsíc, mnoho lidí trpělo energetickou krizí, trápili se vztahovými problémy a rozhodně to nebyl takový ten čas, kdy vše, na co sáhnete, se daří…

Beran

Seberte poslední síly a začněte bilancovat, počínající měsíc vám dá zelenou nových plánech a deprese, kterou někteří Berani měli bude zažehnána. Uzavřete to negativní, ať může do života přijít pozitivní.

Býk

Mějte trochu pochopení, ne každý chce žít život dokonale a ne každý ho chce žít tak, jak by se líbilo vám. Pokud budete v životě uplatňovat perfekcionismus za každou cenu, mohlo by to vést k rozmíškám v práci, ale možná i doma.

Blíženci

Zaměřte se na zdraví, pokud se necítíte dobře – odpočiňte si. Když máte konkrétní zdravotní problém, tyto dny je ten správný čas začít řešit. Za vámi je náročný čas a do nových, pozitivněji laděných dní je dobré vkročit s dobitými baterkami.

Rak

Věnujte hodně pozornosti především emocím. Ve vašem životě se dějí dost zásadní věci, ale vy je máte tendenci zlehčovat a nevěnovat jim pozornost. Pokud jde o vztahy s opačným pohlavím, byla by to osudová chyba a ani u dětí by nebyl dobrý nápad nevěnovat jim dostatek pozornosti.

Lev

Nastává období uvolnění, jakoby z vás spadlo těžké závaží. Dopřejte si maximální volno a pokud si rovnou nemůžete vzít dovolenou, tak aspoň po práci relaxujte a třeba i vyjděte s přáteli mezi lidi – hlavně žádná práce, prosím.

Panna

Neberte věci tak vážně, a hlavně si nic neberte osobně, pokud se před vámi otvírá nový vztah, netrapte se každou drobností. To jak vše vidíte je přece jen váš subjektivní pocit, pravda může být kapku jinde – věřte hvězdám, ony vás povedou.

Váhy

Váhy váhavé, přijde před vás zajímavá pracovní nabídka, kterou bude nutné dobře a ze všech stran zvážit – jak jinak u vás také. Moc to ale nepřehánějte a hlavně se neraďte s každým, kdo proje okolo – rozhodnutí musí být o vás a o tom, kam chcete pracovně dále směřovat.

Štír

Máte v sobě vztek na celý svět – i když možná nevíte jak s ním ven, zbavit se ho musíte. Hvězdy vám navrhují, abyste to zkusili tvůrčím způsobem. Co tak něco namalovat, vymalovat, omalovat nebo snad ušít, uplést?

Střelec

Červen vám dal pěkně zabrat a náročný bude i začátek července, ale spíše bude o doladění toho, co se před vámi rýsuje. Na hladince vztahů se vám bude naopak dařit čím dál lépe, pokud toužíte po novém vztahu, začněte se rozhlížet kolem sebe.

Kozoroh

S partnerem to po zlém nepůjde, i když se ho poslední dobou snažíte úspěšně vytáčet… Jestli to s tím komandováním trochu nepřeháníte? Po dobrém by to šlo mnohem lépe a výsledek jednání by byl pozitivní, dokonce by zahrnoval i romantiku a sex…

Vodnář

Je vám dobře, zdraví se ustálilo, doma je pohoda a práce vás baví. Tenhle týden se bude pocit pohody jen zvyšovat, buďte připravení na setkání se starými přáteli – bude nečekané, ale o to veselejší. Věnujte jim čas, přinese vám víc než jen propovídaný večer.

Ryby

Bude nutné, abyste se vložili radou a možná i fyzickou pomocí do nepříjemné rodinné záležitosti. Využijte pro její řešení veškerý diplomatický um, který máte. Vaše služba rodině se vám tisíckrát vrátí v následujících týdnech.

Foto: pixabay.com/gabschgarella