Pojďme si tentokrát povídat o vztazích. Co vás čeká a čemu by bylo lepší se vyhnout. Polovina měsíce se totiž nese právě na citové vlně…


Beran

Buďte narovinu – tedy žádné diplomatické kličky, žádné spekulování „tohle mu neřeknu“, bude to tak lepší. Tak tedy štve vás, že odhazuje špinavé ponožky pod postel? Jen do něj, jako takové špinavé ponožky by totiž mohla skončit celá komunikace ve vašem vztahu.

Býk

Váš vztah by si zasloužil jakýsi refresh – tedy trochu romantických chvilek jen pro vás dva. Odjeďte někam sami, voďte se za ruce, povídejte si anebo mlčte – ale dělejte to společně. Nezadaní by se měli zadat, tedy pokud je ve vašem okolí někdo, s kým to jiskří – snažte se mu nenásilně přiblížit.

Blíženci

Upřímně, tenhle měsíc u vás vztahům moc nepřeje. Každá partnerská komunikace jakoby spíš směřovala k hádce než romantice nebo souznění. Ale to se tak někdy prostě stává… Nezoufejte, budou lepší měsíce. Teď se raději pasujte do pozice nezávislého pozorovatele.

Rak

Ano, milí Raci, je to složité. Pravděpodobně mnozí z vás došli k tomu, že dlouhodobý partnerský vztah je trochu vyčpělý. Máte svůj protějšek rádi, ale… a na obzoru je někdo, po kom toužíte už dlouho, koho nemůžete dostat z hlavy. Rád bych řekl, buďte věrní, ale pomohlo by to?! A tak řeknu, buďte věrní sobě a naučte se opravdu dobře poslouchat své srdce.

Lev

Navenek vypadáte naprosto spokojeně, ale pod povrchem už to taková sláva není. Svírá vás vnitřní nespokojenost a vlastně nevíte, z čeho pramení. Někteří Lvíčci dokonce zažijí až bolest srdce. Tak tedy co vám chybí? Je váš vztah v pořádku nebo jste dlouhodobě nespokojení? Žijete ve vztahu jen proto, aby byli „všichni“ spokojení? Nalijte si čistého vína a pravda se začne pomalu odkrývat.

Panna

Tak konečně něco veselejšího – láska se vám bude  v tomto období přímo nabízet. Nezadaní se zadají nebo je k tomu aspoň hvězdy povedou. Budete plní citů a bude se vám dařit skutečně láskyplně. Takže hlavně nebádejte, jen žijte a užívejte si!

Váhy

Máte pocit, že vašemu partnerství, které funguje dobře, něco chybí? Problém je zakopán v bývalém vztahu. Jeho stín se za vámi v tomto období plíží… musíte ho nejdřív pojmenovat a pak elegantně vykopnout ze života. Píše se to jednoduše, a tak snadné to samozřejmě není, ale zachrání to vztah současný.

Štír

Dalo by se říct, že u vás je to tenhle měsíc o egu, rádi máte navrch a rádi o tom přesvědčujete i partnera. Slabší nátury vám dají za pravdu, ale pod povrchem se dobře cítit nebudou. Takže má rada zní, ukočírujte ego a pocit vlastní pravdy a neomylnosti a vše bude fajn.

Střelec

Doposud byl červen pro vás vztahovou noční můrou. Jako byste byli za nohu připoutaní u topení a přitom toužili odletět na druhou stranu světa. Do takové situace vás zavedlo lhaní, předstírání… prostě nečistá hra. A co s tím? Tak to tedy fakt babo raď. Přiznat všem pravdu? To bude průšvih. A co teprve přiznat pravdu sami sobě… to bude teprve mazec.

Kozoroh

Zajímavé možnosti – to je heslo tohoto měsíce a to nejen ve vztazích. Budete mít možnosti nového seznámení, rozvíjení stávajících vztahů, nabídne se zajímavá nevěra, a dokonce tady budou i nějaké záchvěvy minulosti. Jednoduché to nebude, ale co dělat budete vědět velmi dobře.

Vodnář

Partnerství, které zažíváte je stabilní a dává vám oporu, kterou potřebujete. Není tedy důvod nic měnit a vy se o to také nesnažte. Problém by mohl být spíš ve vašem okolí, ke konci měsíce vynechte sedánky s kamarádkami, které někdy zpochybňují to, co je jasné a vás to může neblaze ovlivnit.

Ryby

Začínáte-li nový vztah, bude vás zaměstnávat. Veškerou energii zaměříte na poznávání nového protějšku a budete se po dlouhé době cítit zase skvěle. Ale pozor, nejlépe vám bude v soukromí, tedy jen ve dvou. Velkých party a společenských akcí se proto raději straňte.

Foto: profimedia