Tento týden bude dosti chaotický, připravte se na náročné energie, které mohou přinést únavu nebo naopak až hysterickou touhu po akci…

Tento týden povede nás všechny k myšlenkám, jestli jsme neudělali v posledních týdnech nějaké chyby. Jestli naše jednání bylo v souladu s tím, co chceme. Někteří detailisté budou v hlavě probírat událost po události a zkoumat své chování – je to zbytečné, to si jen s námi hrají hvězdné konstelace a na nás je odolávat zbytečným, iracionálním pochybám.

Beran

Pokud máte pocit, že se vám minulé události neustále vrací, máte pravdu. Vy ale nemáte přemýšlet nad tím, co „by bylo kdyby“, ale energii věnovat vyřešení vleklých sporů – pravděpodobně v rodinných vztazích. Vyčistěte si vzduch, bude se vám lépe dýchat.

Býk

Pociťujete nadměrnou nervozitu spojenou s pracovními úkoly. I když tento týden bude dosti náročný, nebojte se, vše zvládnete na jedničku. Jen si snažte držet odstup a na případné problémy nehledat řešení v minutě, kdy přijdou – tedy, zachovejte chladnou hlavu a půjde to.

Blíženci

Je možné, že zejména ženy utrpí drobnější, ale o nic méně nepříjemné zdravotní problémy – budou se týkat močové soustavy, případně gynekologických problémů, jako je třeba bolestivá menstruace. Bylo by dobré nic nezanedbat, při větších bolestech vyrazit za lékařem, při menších, začít věci řešit se zkušeným bylinkářem.

Rak

Úplněk vám pomůže dočerpat energii, které se vám delší dobu nedostává. Využijte jeho síly! V úterý – den úplňku – buďte doma a relaxujte, ideálně bez televize a dalších rušivých vjemů. Společensky to naopak rozjeďte v následujících dnech. Nezadaní na nějaké společenské akci mohou konečně potkat někoho zajímavého.

Lev

Lvi bojují s trávením, a tento týden by si měli dát odlehčené dny. Žádné hladovky, ale zapomenout na maso nebo smažené, také cukry nejsou vhodné, ani alkohol – tedy vyhnout se raději společenskému mumraji. Nejedná se o nic vážného, ale bylo by dobré si naordinovat lehčí stravu a případně ji podpořit čistícím čajem.

Panna

Pozor na rýpání se v partnerských vztazích, pokud váš vztah prochází krizí, nechte případná řešení na následující týdny. Tento se raději zaměřte na jiné věci a nebo se zkuste povznést nad problémy a s partnerem vyjít na večeři nebo třeba do divadla. Berte to jako takový oddechový čas.

Váhy

Během víkendu se k vám nenápadně připlížila melancholie, která by mohla přejít i v úzkosti nebo lehkou depresi. Proto by bylo dobré vybít energii na józe, procházce nebo setkání s přáteli, ale lépe bez alkoholu, který by ve finále mohl depresi znovu nastartovat. Víkend prolenošte a následující týden začnete zase zvesela.

Štír

Čekejte pracovní nápor, který by ale mohl přinést zajímavé plody, třeba v podobě nabídek na projekty nebo posunutí se na pracovním žebříčku. Na pozoru byste se měli mít především před svou prchlivostí, nesmíte se nechat „vytočit“ rýpavým kolegou, protože pak by byly vaše šance zmařeny.

Střelec

Střelci budou mít silný týden, právě v jejich znamení se odehraje tento, květnový, úplněk. Budete mít dostatek energie na vyřešení vztahů, ať už osobních nebo přátelských. Také se vám podaří dořešit resty, které vykukují za vašimi zády už několik měsíců. Nezapomeňte ani na odpočinek, a pozor, neaktivní.

Kozoroh

Nepouštějte se do nových plánů, snažte se tento týden prostě být… Bude to takový nemastný- neslaný týden, tedy pro vaše znamení, ale buďte za to rádi. Berte to jako takový klidný čas předtím, než vám ho zase hvězdy rozvíří o něco více. Zaměřte se na potomky, a na rodinu vůbec, mezi blízkými vám bude nejlépe.

Vodnář

Pokud se chystáte na nějaké vzdělávací akce, změnu směru ve smyslu práce nebo toužíte „vypadnout“ z reality, nastal správný čas. Objednejte zážitkovou dovolenou, vyrazte na vzdělávací víkend, nebo si sedněte a popřemýšlejte o případných změnách směru vaší práce – řešení vás napadne.

Ryby

Ach ta láska, tak už se přestaňte trápit, možná to co se vám v posledních dnech honí hlavou není postavené na reálných základech. Přestaňte hloubat, co se partnerovi honí hlavou, prostě se zeptejte. Ano, je to až takhle jednoduché. Budete překvapeni, že řešení všech vašich srdečních záležitostí je vcelku na dosah.

Foto: Profimedia