Druhá květnová neděle se blíží a s ní i krásný svátek matek. Využijte této ideální příležitosti a ukažte maminkám, co pro vás znamenají. Věnujte jim společně strávený čas, který si oslaďte s likérem Baileys Original. Nelamte si hlavu s vymýšlením složitých překvapení, namísto toho připravte mamince speciální zážitek. Připijte si smetanovým likérem Baileys Original a oslavte společně její den.

Po roce je tu opět Den matek – svátek, který letos připadá na 13. května, se v České republice slaví podle amerického vzoru vždy druhou květnovou neděli. Využijte tohoto dne a věnujte mamince ty nejdražší chvíle s vámi. Dodejte Dni matek slavnostnějšího významu a vychutnejte si společně krémové tóny smetanového likéru Baileys Original ve vaší oblíbené kávě nebo jen tak na ledu. Dovolte mamince zapomenout na každodenní shon kolem rodiny a dejte jí najevo, jak moc je pro vás důležitá.

Věděli jste, že…

…Den matek jako takový se v České republice slaví od roku 1923, kdy ho prosadila dcera T. G. Masaryka, Alice Masaryková?

…Den matek pochází z Řecka?

…obdobný svátek už slaví i tatínci? Den otců připadá na třetí červnovou neděli.


Jak si nejlépe Baileys vychutnat:

Krémový likér Baileys, v němž se dokonale snoubí chuť pravé irské whiskey s jemností čerstvé smetany, chutná nejlépe na ledu v oblé sklenici, ve které se dokonale uvolní aromatická chuť a vůně. Vychutnejte si jedinečnou krémovost a smetanovou chuť likéru na ledu, nebo ho přilijte do vaší oblíbené kávy.

Dárkovou sadu od Baileys Original v hodnotě 549 Kč můžete vyhrát na webu Týden.cz.

 

Foto: depositphotos/5PH; PR/Baileys Original

Redakce magazínu ŽENY DÍVKY.