Zoologická zahrada je jedním z nejčastějších víkendových cílů rodičů s dětmi. I předškoláci tak bez problému poznají různá exotická zvířata, naopak ale mívají problém rozeznat ta domácí. To platí zejména pro děti z velkých měst. A i když je třeba zvládnou pojmenovat, nedochází jim spojitost krávy například se sýrem či slepice s vajíčkem. 

Návštěva bio farmy není jen naučným zážitkem, ale především výletem do přírody. Řada statků se nachází na zajímavých místech například v podhorských či pohraničních oblastech. Farmáři často nabízejí možnost prohlídek i přespání. Můžete tak s rodinou strávit víkend na čerstvém vzduchu a něco svým dětem předat.

Vyrazit s celou rodinou můžete na Ekofarmu Babiny. Děti si zde mohou zvířata pohladit, zkusit nakrmit či si vyzkoušet, jaké to je v koňském sedle.

Ekofarma Babiny nabízí, kromě bio masa, také bio ovoce v různých úpravách. Najdete zde nejen lahodné 100% mošty v praktických baleních v eko krabicích, ale také sušené ovoce v přírodním stavu a úžasné kompoty.

Více na: https://www.ekofarma-babiny.cz/.

foto: pixabay/SusuMa