Dobročinný koncert pod názvem Hrajeme pro život míří do Berouna a to tuto sobotu 23. září. Hlavní hvězdou večera bude Michal David, který zazpívá své největší hity jako je Ruská Máša či Nonstop. Návštěvníci se ale mohou těšit i na nové remixy.

Kromě Michala Davida vystoupí i zpěváci z muzikálu Muž se železnou maskou. Davida doprovodí třeba Radka Fišarová s písní Teď královnou jsem já a dorazí i další zpěváci jako Vojtěch Drahokupil, Mariana Polyaková a Peter Pecha.

Přes dvě hodiny těch největších hitů doplní kouřové, pyrotechnické a laserové efekty. Na této akci, která uzavře letní sezónu, bude také k vidění pět vybraných rodin, ve kterých jsou vážně nemocní lidé – převážně děti. Právě na jejich podporu se koncert koná, každá z rodin dostane 100 tisíc korun.

Akci pořádá Martin Hlaváček, reportér barrandovských Našich Zpráv, který má velké povědomí o tom, jak těžký boj mají děti a mladí lidé s postižením a jejich rodiny. „Jako televizní reportér se převážně zabývám tématy handicapovaných lidí. Vycítil jsem potřebu vážně nemocných lidí, kteří mnohdy nedosáhnou na všechny kompenzační pomůcky. Leckdy je pojišťovna z 50 procent hradí třeba až za půl roku, což pro děti se spinální atrofií může znamenat, že se pomůcky ani nedožijí,“ říká Hlaváček.

Přijďte se pobavit s Michalem Davidem a jeho hosty a zároveň podpořit lidi s nemocemi jako je svalová dystrofie nebo spinální muskulární atrofie. Pojďme společně na tomto ojedinělém koncertu ukázat, že nemocní lidé nám nejsou lhostejní. My totiž Hrajeme pro život!

Akcí návštěvníky provede Martin Hlaváček a René Hnilička. Více o akci také na Facebooku.

Foto: Robert Starý

Redaktorka rubriky Relax na webu TÝDEN.CZ a editorka ŽenyDívky.cz. Ráda vaří, sportuje a miluje zvířata.